MA – STÚDIÓ
Út a kommunikációhoz!

www.mastudio.hu
mastudio@t-email.hu
+36-30-9224-805, 06-1-379-5318

Nyilvántartási szám:
01 - 0125 - 05

AL - 1108/2005 - 2009.

MSZ EN ISO 9001:2001/2005 - 2008.


 

AZ MA-STÚDIÓ
ÉRTÉKRENDJE, MINŐSÉGI CÉLJA

Szakmaiság, megbízhatóság, kreativitás, diszkréció!


Az MA-Stúdió magas szakmai színvonalon, igényességgel végez kommunikációs-, újságírói- és hírügynökségi tevékenységet, felnőttképzést és szakképzést, személyiség- és képességfejlesztő-, munkahelyi légkört javító-, erősítő tanfolyamokat, szakmai továbbképzéseket, valamint különböző szolgáltatásokat.

Folyamatosan kapcsolatot tart és épít egyetemi tanszékekkel, kutató intézetekkel, tudományos- és szakmai köztestületekkel, egyesületekkel, a szakma kiválóságaival.

Oktató-, szervező-, tudományos- és információs tevékenységével a megrendelők, a hallgatók igényeit szolgálja, értéket képvisel.

Kiemelkedően fontos feladata a sokoldalú tájékoztatás, a felnőttképzési-és szakképzési programok minőségi megvalósítása, az érthető kommunikáció, nyelvi igényesség, a szép magyar beszéd. Hangsúlyt fektet az elitképzésre.

Az MA-Stúdió tevékenysége arra irányul, hogy magas szakmai színvonalon, tudományos igényességgel járuljon hozzá a résztvevők hatékony és sikeres képzéséhez, munkahely kereséséhez, széleskörű tevékenységének kifogástalan színvonalon történő megvalósításához.

Minőségi céljai eléréséhez fejleszti képzési terveit, azok megvalósítását, humán erőforrását bővíti, technikai felszereltségét korszerűsíti.

A végzett hallgatóknak munkajogi, elhelyezkedési tanácsadással szolgál, nyomon követi szakmai életüket.

Cél, hogy a megrendelők részére rugalmas, kreatív szemlélettel, az egyedi igényei alapján kialakított innovatív, hatékony megoldásokat ajánljon, a piacgazdasághoz igazodva, munkahely keresési lehetőséget ajánljon.

Legfontosabb szempont a szakértelem, a minőség, a megbízhatóság és a diszkréció. Az ügyfelek megbízásait szakképzett, a legmodernebb kommunikációs- és HR trendeket ismerő, saját területükön releváns gyakorlati tapasztalatot szerzett tanácsadók, szakértők, előadók teljesítik.

 

www.mastudio.hu
mastudio@t-email.hu

+36-30-9224-805, 06-1-379-5318